Sziasztok!
Mivel már nagyon régen volt főzési tipp, ezért most ez fog következni: Sörös bundában sült csirkemell tepsis burgonyával és friss salátával.
Megmondom őszintén egyáltalán nem rajongok a sörért, de ebben a receptben nem ez a döntő íz, csak egy kis csavart ad neki.
Hozzávalók:
-fél kg csirkemell
– 2 egész tojás
– 0,5- 1 dl sör (ízlés szerint)
– só, bors, esetleg Vegeta
– liszt
A tésztát kikevertem, majd a húsokat belemártva a hevített olajban kisütöttem. Amíg ezzel végeztem, addig a burgonya a sütőben készre sült. A friss fejes salátát megmostam, kisebb darabokra tépkedtem és egy fehér paprikát karikáztam hozzá. Az öntet egy nagyon egyszerű ecet és víz keveréke egy csipetnyi sóval és folyékony édesítőszerrel. Ha tetszett mindenképp próbáljátok ki.
További szép hetet!
Erika
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: