Sziasztok!
A cupcake alapreceptem annyira bevált, hogy azon nem szeretnék változtatni. Ha biztosra szeretnék menni a vendéglátás során, akkor mindig cupcaket sütök. Szerencsére ezt nagyon nehéz elrontani.
Alaprecept révén a különböző kiegészítések teszik különlegessé. Ebben az esetben egy kis citrommal és szárított vörös áfonyával kombináltam.
Szóval az alaprecept:
-18 dkg margarin
-12 dkg porcukor
– 2 csomag vaníliás cukor
– 3 tojás
– 1 tasak sütőpor
– 25 dkg liszt
– 5 evőkanál tej
Ehhez jön egy citrom reszelt héja, és felének a leve, valamint szárított vörös áfonya. Ezeket az összetevőket utolsó lépésként adom hozzá.
Az elkészítés lépéseit most csak képekkel szemléltetem. Ha valaki szeretné a teljes folyamatot elolvasni, akkor ide kattintva egy előző bejegyzésemben végig tudja követni.
Íme a végeredmény. Ha tetszett, próbáljátok ki. Továbbra is várom az elkészült remekművek képeit.
Remélem jól telik a hetetek!
Legyetek jók!
Erika
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: