Sziasztok!
Visszatértem. Először a beadandók, utána pedig a betegség terített le. Ma már sokkal jobban érzem magam, de az elmúlt napokban a munka után muszáj volt egy kis alvást is beiktatnom délután.
Bár csütörtök van, úgy gondoltam egy kis egyszerű, és nagyszerű egytálételt hozok. Én személy szerint nem szeretem megenni, elkészíteni viszont igen.
Chilis bab:
Hozzávalók:
– 2 konzerv vörösbab
– 1 konzerv kukorica
– 1 csomag Knorr Mexikói chilis bab rafinéria
– darált hús (kb. 30-40 dkg)
Oké, akkor vágjunk is bele. Első lépésként meg kell párolni a húst. Egy kis vizet mindenképp szoktam alá önteni, nehogy odaégjen.
Amikor nagyjából kész a hús, akkor beleteszem a vörös babot és a kukoricát.
Hagyom, hogy ezek is forrjanak egyet és érjenek össze az ízek.
Az utolsó momentum az instant por összekeverése vízzel, majd hozzáadása.
Ezután kb. 10-15 percig főzöm és kész.
Friss kenyérrel tálalom. Készítettem vakuval és vaku nélkül is egy-egy képet. Kinek melyik tetszik jobban.
Érdemes kipróbálni, főleg, ha időhiányban szenvedtek. Egyszerű és nagyszerű!
Remélem jól telt a hetetek. Már csak 1 nap és itt a hétvége.
Gondolom nem vagyok egyedül az örömmel, amit a jó idő okoz 🙂
Legyetek jók!
Erika
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: